Vijesti / Politika
Politika
FOTO Svečana sjednica povodom Dana Kotoribe: Trideset godina napretka i razvitka
KM Photography/List Međimurje

priznanja zaslužnima

FOTO Svečana sjednica povodom Dana Kotoribe: Trideset godina napretka i razvitka

Općina Kotoriba tom je prigodom obilježila i 30. rođendan

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Kotoribe obilježen je i 30. rođendan Općine, ali i pobrojani mnogi uspjesi, oni poduzetnički, gospodarski, te ipak, prema riječima načelnika Daria Friščića, oni koji poboljšavaju i uljepšavaju život mještana Kotoribe.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Kotoriba Fotogalerija

Svečanu je sjednicu otvorio predsjednik Vijeća Hinko Virgej, a čestitara nije nedostajalo. U ime svih gradonačelnika i načelnika obratio se Marijan Varga s čestitkama na proteklom radu, ali i sa željom da se kvalitetna suradnja između općina nastavi na svačije zadovoljstvo. U sklopu svečanosti proslave 30. godišnjice te općine, prikazan je i video film koji dokumentaristički slijedi razvoj općine, a daljni napredak potvrdio je prisutnima i župan Matija Posavec.

- Nedavno smo otvorili nove urede županijske i državne uprave u Kotoribi, a time i poručili da ovaj dio može samo jačati na svim poljima, rekao je župan.

Među uzvanicima je bio i saborski zastupnik Dario Hrebak te zastupnica Andrea Marić.

Priznanja zaslužnima

Načelnik Friščić i predsjednik Virgej uručili su i javna priznanja Općine Kotoriba. Plakete su primili Ivica Jakupak za dugogodišnji rad i angažman u SRD-u Som i STK-a Kos Kotoriba, tvrtka Muraplast d.o.o. za izniman doprinos u razvoju gospodarstva Kotoribe te Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Podružnica Međimurske županije – Ogranak Kotoriba, a medalje Općine su primili Eva Grgec, Mario Fuš i Ljudevit Novak. Zahvalnice su dodijeljene seniorskoj ekipi NK-a Graničar Kotoriba, Lovri Rodeku i Marku Horvatu.

Svečanost su svojim nastupima uveličali KUD Kotoriba te učenici Osnovne škole Jože Horvata iz Kotoribe.

Najnovije

Reci što misliš!