Vijesti / Politika
Politika
FOTO U Međimurju osnovana podružnica Socijaldemokrata, predsjednik Mladen Novak
MH

SOCIJALDEMOKRATI

FOTO U Međimurju osnovana podružnica Socijaldemokrata, predsjednik Mladen Novak

Za predsjednika međimurskih Socijaldemokrata izabran je Mladen Novak

Čakovec je novo županijsko središte u kojem su se predstavili Socijaldemokrati, a potom je održan i Osnivački sabor. Za predsjednika Podružnice Socijaldemokrata Međimurske županije izabran je Mladen Novak. Potpredsjednici su Mirjana Murk i Kristijan Zelić, a izabran je i županijski odbor. Uvodno se obraćajući medijima Novak je naglasio da dobro zna 'kako Međimurje diše'.

Socijaldemokrati, Mladen Novak Fotogalerija

- Stanovnici Međimurske županije u proteklih 30 godina uvijek su birali lijeve opcije. Smatram da građanima treba dati mogućnost pravog izbora, što Socijaldemokrati u svakom slučaju jesu, rekao je Novak izrazivši nadu da će u sljedećem periodu napraviti stabilnu i jaku organizaciju koja će pokriti cijeli teren te kvalitetno odraditi sljedeće izbore i ostvariti dobar rezultat.

- Mlada smo ekipa, ali imamo puno utakmica u nogama. Vjerujem da će to prepoznati sami glasači te da će rezultat biti sukladan našem iskustvu, poručio je Novak.

Predsjednik Socijaldemokrata Davorko Vidović istaknuo je kako žele biti autentičan politički čimbenik.

- 50% građana ne izlazi na izbore. Riječ je, mahom, o ljudima koji su razočarani načinom na koji se vodi politika u Hrvatskoj. Stoga nam je želja pokazati da u ovoj zemlji stasa nova politička opcija temeljena na starim vrijednostima koje su usput izgubljene. Ljudi se, nažalost, mire s činjenicom da politika ne može izgledati drugačije nego ovako kako izgleda, rekao je Vidović.

Okupljenim građanima na osnivačkom saboru Socijaldemokrata Međimurske županije, pored predsjednika Vidovića, obratili su se i međunarodni tajnik Davor Bernardić, predsjednica Središnjeg odbora Socijaldemokrata Aleksandra Biškupec-Šević te politička tajnica Ivana Posavec Krivec. Osnivačkom saboru nazočili su i tajnik Nikša Vukas te zamjenik glavnog tajnika Sebastijan Svat.

Najnovije

Reci što misliš!