Vijesti / Politika
Politika
MEĐIMURSKI SDP Uručili donaciju Caritasovom Dnevnom boravku 'Dr. Antun Bogdan'
SDP Međimurske županije

LIJEPA GESTA

MEĐIMURSKI SDP Uručili donaciju Caritasovom Dnevnom boravku 'Dr. Antun Bogdan'

Priopćenje Savjeta za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije

- Danas je Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurja uručio prigodnu donaciju Caritasovom Dnevnom boravku „Dr Antun Bogdan“ u Čakovcu. Drago nam je što smo ih posjetili i ove godine i uručili im prigodnu donaciju: voće, prehrambene namirnice i dva uređaja (beskontaktni termometar i digitalni tlakomjer) koji će im, kako su nam rekli, biti hvalevrijedna pomoć u svakodnevnoj brizi za njihove korisnike.

Renati Treska, edukacijskoj rehabilitatorici u Dnevnom boravku donaciju su uručili članovi Savjeta: Jadranka Novaković, Franjo Rušnjak i Andreja Marić, predsjednica Savjeta. Voditeljica Centra Kristina Novaković i ostali djelatnici Dnevnog boravka s velikim entuzijazmom, pažnjom i ljubavlju brinu svakodnevno za korisnike, od kojih su većina djeca s težim stupnjem invaliditeta. Ove godine boravili smo u preuređenom prostoru, namijenjenom dodatnim oblicima terapije i oduševili se.

Dobar je osjećaj pomoći drugima. Pomažite i vi, kontaktirajte udruge, pojedince  i ustanove kojima je potrebna pomoć i koji će cijeniti svaki oblik donacije i pažnje koju im pružite - stoji u priopćenju Savjeta za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije.

Najnovije

Reci što misliš!