Aleksandar Makovec i Franjo Cimerman zamjenici Darku Horvatu

Kandidati za zamjenike župana HDZ-ovom kandidatu Darku Horvatu su Aleksandar Makovec (HDZ) iz Čakovca te Franjo Cimerman (HDS) iz Nedelišća.

Danas su se kratko predstavili novinarima, te je ujedno potpisan i koalicijski sporazum kojeg je u ime Hrvatske demokratske zajednice potpisao Darko Horvat, u ime Hrvatske demokršćanske stranke – Ivan Goričanec, za Blok umirovljenika zajedno – Stjepan Blagus, a u ime Hrvatske stranke prava, Marija Heterlendi.

Kandidat za župana Darko Horvat, predstavio je i programsku izbornu knjižicu, s naglaskom kako pomoći što hitnijem razvoju Međimurja – privlačenjem investitora i jačanjem poduzetništva.

– S velikom radošću priključio sam se ovoj koaliciji, naročito kada sam pomno pročitao programske smjernice, istaknuo je Franjo Cimerman, mladi informatičar, oženjen, otac troje djece. Dodao je kako se nada da će i njegove ideje pomoći u tome da Međimurci prepoznaju kome dati glas na predstojećim lokalnim izborima.

Aleksandar Makovec aktivno je u politici od 1993., ima dosta iskustva, a u prilog tome ide i njegova funkcija gradonačelnika Čakovca koju je obnašao od 1997. do 2001.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije