Koalicija “Za naše Međimurje” u Kotoribi i Donjoj Dubravi

Koalicija “Za naše Međimurje” nastavlja obilazak svih općina u Međimurju s ciljem upoznavanja svih s programom i ciljevima koalicije. Tako su u drugom obilasku posjetili Kotoribu i Donju Dubravu.

– Ovo je koalicija koja drži da je svaki dio Međjimurja bitan, svaki je čovjek bitan, a da bismo obišli cijelo Međimurje, da bismo porazgovarali sa svima koji to žele, za to je potrebna energija. Za to je bitna volja, povjerenje, energija. To je ono što krasi ovu koaliciju, a osim toga i ono što i nije u politici toliko specifično, a to je prijateljstvo koje svoju stabilnost i čvrstoću pokazuje sa svakim  novim nastupom, sa svakim novim govorom. A za to je osobito bitan i zaslužan Matija Posavec.- naglasio je Josip Grivec pozdravljujući sve prisutne.

– Danas nam ne trebaju velike riječi, vec čvrsta vjera u to želimo li nešto ili ne napraviti, a ako da, odrediti kako doći do toga cilja. Posao počinje odmah, vremena nema, a to je predstavlja izazov. I dok jedni na izazove gledaju kao na prepreku, mi u koaliciji “Za naše Međimurje” na svaki izazov gledamo kao na novu šansu, a sa svakom šansom imate novu nadu, a s novom nadom uvijek dolazi i uspjeh.

Ali u politici uspjeha nema bez ljudi i zato ste vi svi tu. Jer politika postoji za ljude, za mještane cijelog Međimurja i zato smo mi odlučili posjetiti sve vas, obići i porazgovarati sa svim ljudima, a da bismo dobili sve relevantne informacije o tome što vas muči, što želite i kako vam mi možemo pomoći u realizaciji vaših projekata. – napomenuo je Matija Posavec te zahvalio svima na podršci i jakoj potpori koju koalicija svakodnevno dobiva. – To nam daje snagu i dodatnu volju da preuzmemo odgovornost za Međimurje. I zato hvala Vam na tome. – zaključio je Posavec.

– Cilj nam je orijentirati se prema mladima, raditi na projektima koji će zaposliti mlade, koji će osigurati da mladi ostanu u Dubravi, osigurati izgradnju stambene zone za mlade gdje će moći graditi po puno povoljnijim uvjetima.

Moramo završiti započete strategije razvoja, prekograničnu suradnju s Mađarskom, ali i planirano spajanje s gospodarskom zonom u Donjem Vidovcu. Dajemo izrazitu podršku malom i srednjem poduzetništvu kao okosnici budućeg gospodarskog razvoja Dubrave. – naglasio je Vladimir Čituš, kandidat koalicije HNS-SDP za načelnika Općine Donja Dubrava.

– Donja Dubrava je napravila mnogo u posljednjem mandatu, nije bio lako, bilo je i podmetanja, ali nisu nas mogli spriječiti da uspijemo za Dubravu. Jer mi i jesmo tu za sve vas, a s Matijom Posavcem na čelu Međimurske županije uspjeh razvoja cijelog Međimurje je zagarantiran. – poručio je Marijan Varga zahvaljujući se svima na danom povjerenju u posljednja tri mandata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije