prisutno bilo samo osam vijećnika

OPĆINSKO VIJEĆE MALE SUBOTICE Okrnjeno Vijeće ipak zasjedalo

Na sjednici je potvrđena odluka o prodaji nekretnina u Palovcu, Držimurcu i Jurčevcu

Na jučer održanoj sjednici Općinskog vijeća Male Subotice jednoglasno su potvrđene sve točke dnevnog reda.

Iako je sjednici prisustvovalo samo osam od četrnaest vijećnika, kvorum je postignut i sve su odluke pravovaljane, konstatirao je predsjednik Vijeća Mladen Križaić. Prije usvajanja dnevnog reda, načelnik Valentino Škvorc izvjestio je prisutne o provedenim aktivnostima od zadnje održane sjednice te se osvrnuo na obilježavanje dana općine i mjesnog odbora Male Subotice.

Vijećnici su jednoglasno prihvatili Polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna, data je suglasnost na opće uvjete za isporuku dimnjačarskih usluga kao i za formiranje kolnih prilaza na k.č. 394/1 u Maloj Subotici. Izglasan je i dokument Plan djelovanja u području prirodnih nepogoda za iduću godinu te je potvrđena odluka o prodaji nekretnina u Palovcu, Držimurcu i Jurčevcu.
Vijećnici su nakon rasprave podržali i odluku o sklapanju sporazuma o sufinanciranju projekta izgradnje Centra DOSTI Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije u visini od 31.580 kuna uz uvjet da se sporazum sklopi ukoliko će ga potpisati sve općine naše županije.

Također, vijećnici su upozorili da svakako treba biti solidaran s navedenim i sličnim projektima no, boje se da bi ovakav praksa mogla pokrenuti lavinu sličnih zahtjeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije