Općini Goričan 170 tisuća kuna od Ministarstva kulture

Općini Goričan 170 tisuća kuna od Ministarstva kulture

Zamjenik ministrice kulture Berislav Šipuš i načelnik Općine Goričan Mario Moharić potpisali su ugovor o korištenju sredstava Ministarstva kulture za opremanje nove knjižnice i multimedijalne dorane u iznosu od 150 tisuća kuna i za nabavu informatičke opreme za knjižnicu u iznosu od 20 tisuća kuna.

Za opremanje je pokrenut proces javne nabave prošlog mjeseca, a procijenjena vrijednost nabave iznosila je 240 tisuća kuna. Po objavljenom pozivu pristigle su dvije ponude, a najpovoljnija ponuda je bila ponuda tvrtke Tapo dizajn d.o.o. Križevci u iznosu od 157.292,50 kuna plus PDV. Do 1. svibnja očekuje se da će nova knjižnica i multimedijalna dvorana biti u potpunosti opremljene novom opremom.

Knjižnica, koja se nalazi u prizemlju i multimedijalna dvorana na katu, dio su novouređenih prostora Općine Goričan koji su dovršeni prošlog mjeseca, a ovih dana za ove prostore dobivena je i uporabna dozvola. Vrijednost novih prostora je 2,2 milijuna kuna, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije financiralo 1.731.772,94 kune, a Općina Goričan 467.878,95 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije