Vijesti / Politika
Politika
BUDE LI POMOĆI DRŽAVE I UNIJE Koje se investicije planiraju u 2022. godini?
List Međimurje

DEKANOVEC

BUDE LI POMOĆI DRŽAVE I UNIJE Koje se investicije planiraju u 2022. godini?

Među planiranim investicijama u nadolazećoj godini su izgradnja vatrogasnog doma i to ukoliko se sredstva osiguraju iz državnog ili fondova Europske unije

Općinski vijećnici Dekanovca prihvatili su prijedlog proračuna za iduću, 2022. u visini od 4,1 milijun kuna. Općina Dekanovec procijenila je da će iz ove u 2022. godinu prenijeti manjak u iznosu od 200 tisuća kuna koji će se pokriti iz prihoda u 2022. godini.

Među planiranim investicijama u nadolazećoj godini su izgradnja vatrogasnog doma i to ukoliko se sredstva osiguraju iz državnog ili fondova Europske unije, a pod istim uvjetima ići će se i u rekonstrukciju stambeno-poslovne zgrade u Dom zdravlja. Dobije li Općina novčanu potporu iz državnog proračuna ili fondova EU-a planu je i izgradnja sportske dvorane. 

Nastavlja se, uz pomoć Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja ili pak Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, rekonstrukcija odvojka Ulice Florijana Andrašeca i Prvomajske ulice; oborinska odvodnja, kolnik i pješačko – biciklistička staza, saznajemo od načelnika Ivana Hajdarovića.

* Preuzeto iz lista Međimurje, broj 3479

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.