Vijesti / Politika
Politika
BURNO NA SJEDNICI Zašto škola plaća račune teniskom klubu?
List Međimurje

SVETA MARIJA

BURNO NA SJEDNICI Zašto škola plaća račune teniskom klubu?

Načelnica Đurđica Slamek odgovorila je da nema službenu informaciju o spomenutom, no zna da je bila policija (?!). Uslijedila je žustra rasprava

- Ostala sam u šoku kad sam na sjednici Školskog odbora čula da Osnovna škola Sveta Marija plaća vodu i struju Teniskom klubu Sveta Marija. Zna li to načelnica? Tu su i vijećnici Ivica Mustač i Željko Pavlic koji su članovi Kluba. Oni bi trebali znati, rekla je na sjednici Općinskog vijeća Svete Marija vijećnica Marija Frančić (NL Matije Posavca). 

Načelnica Đurđica Slamek odgovorila je da nema službenu informaciju o spomenutom, no zna da je bila policija (?!). Uslijedila je žustra rasprava. 

- Kad se gradila školska zgrada, u vrijeme dok sam ja bio predsjednik Kluba, dogovoreno je da nam se izađe ususret te su sprovedene instalacije. U to je vrijeme Sveta Marija još bila dio Općine Kotoribe. Onda smo školi plaćali razliku, prokomentirao je vijećnik Pavlic.

Načelnica Slamek zatim je rekla da će Međimurska županija ispostaviti račune Klubu. 

- Hoću na čisto jer je to bezobrazluk. Neka se pribave podaci iz arhiva Općina Kotoriba, nije odustajala vijećnica Frančić.

* Preuzeto iz lista Međimurje, broj 3479

Najnovije

Reci što misliš!