bez previše rasprava

OPĆINA DEKANOVEC Vijećnici se složili sa svim točkama dnevnoga reda

Bez previše rasprava vijećnici su prihvatili sve točke dnevnog reda 3. sjednice Vijeća Općine Dekanovec

Kod prihvaćanja Zapisnika s prošle sjednice, vijećnica Snježana Sabolek (Kandidacijska lista Grupe birača) predložila je da se sjednice snimaju, bilo video ili fonografski.

– Nisam zadovoljna zapisnikom jer nije potpun. Nedostaju neke informacije i stvari koje smo rekli i o kojima smo na sjednici raspravljali. Mislim da je već postalo uobičajeno da se sjednice snimaju, pa ne vidim razlog da i mi to ne radimo ubuduće, prigovorila je Sabolek. Vijećnici su potvrdili plan za dodjelu koncesija za iduću godinu u kojem se zapravo ne predviđa davanje nikakvih koncesija jer su sadašnje potpisane na pet godina i još su aktualne. Vijećnici su donijeli odluku o otkupu zemljišta radi formiranja produžetka Prvomajske ulice prema Urbanističkom planu uređenja “Južne privredne zone Dekanovec”. Kupovna cijena za katastarske čestice predviđene za otkup je 30 kuna po četvornom metru.

– Koje su to čestice koje će otkupiti, nije mi jasno iz ovog što vidim. Imate li sve suglasnosti svih vlasnika, zanimalo je Sabolek. Predsjednica Vijeća Melani Baumgartner (HDZ) rekla je vijećnici da će odgovor dobiti na sljedećoj Sjednici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije