ODRŽANA SJEDICA

NEDELIŠĆE Oporba kritična prema poslovanju općinskih tvrtki

Na sjednici Općinskog vijeća Nedelišća 20. rujna usvojeni su godišnji izvještaji o poslovanju NED-KOM-a i tvrtke Nekretnine

Oporbeni vijećnici Franjo Cimerman i Mladen Posavec bili su kritični prema poslovanju ovih općinskih tvrtki. Načelnik Nikola Novak kazao je da su dogovorili dubinsku analizu komunalca do kraja godine te da ga žele kvalitetno razvijati. Za Nekretnine pak kaže da formiraju radnu skupinu koja će proučiti je li isplativa opstojnost ove tvrtke opterećene sporom oko gradnje stadiona Trate.

Usvojen je godišnji izvještaj o radu Dječjeg vrtića Zvončić te polugodišnji proračun i izvještaj o radu načelnika. Općini je, također uz kritiku oporbe, odobrena mogućnost prekoračenja po poslovnom računu od milijun kuna.

Usvojena je i odluka o produženom boravku u Osnovnoj školi Nedelišće koji će roditelji sufinancirati s 400 kuna. Za člana nadzornog odbora Međimurskih voda predložen je Ivan Marciuš, a potom je najavljena svečana sjednica Općinskog vijeća 30. rujna u Atonu te su usvojeni predloženi dobitnici općinske plakete. Za kraj, van snage je stavljen detaljni plan uređenja Ciglenica u Dunjkovcu te je usvojen urbanistički plan uređenja Gospodarske zone Macinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije