Vijesti / Politika
Politika
PODTUREN Održana druga sjednica Općinskog vijeća: Sportski centar ili vrtić?
Dragutin Kliček/List Međimurje

RASPRAVA NA OPĆINSKOM VIJEĆU

PODTUREN Održana druga sjednica Općinskog vijeća: Sportski centar ili vrtić?

Pojedini vijećnici su napomenuli da sportski centar nema smisla ako neće biti djece koja će isti koristiti te da bi bilo potrebnije prostor prenamijeniti u vrtić

U vijećnici Općine Podturen, u ponedjeljak, 19. srpnja održana je druga sjednica Općinskog vijeća. Na dnevnom redu je bilo sedamnaest točaka, a najveća rasprava razvila se oko točke točke vezane uz ulaganja u projekt rekonstrukcije poslovne zgrade u Podturnu i prenamjene iste u sportski centar.

Općinsko vijeće Općine Podturen Fotogalerija

Pojedini vijećnici su napomenuli da sportski centar nema smisla ako neće biti djece koja će isti koristiti te da bi bilo potrebnije prostor prenamijeniti u vrtić. Istaknuli su da su privatni vrtići popunjeni, a i cijena istih može varirati, stoga bi trebalo razmotirit gradnju vrtića.

Predsjednik Općinskog vijeća Vjenceslav Hranilović stoga je zamolio pročelnicu Ružu Šmitran da istraži troškove upravljanja vrtićima u drugim općinama, pa da se na idućoj sjednici raspravi o problematici vrtića.

Od ostalih točaka dnevnog reda usvojen je zapisnik s prve sjednice Vijeća, izabrani su članovi općinskih odbora, a raspravljalo se i o prodaji i zakupu zemljišta u Općini Podturen.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!