Vijesti / Politika
Politika
OPĆINA DOMAŠINEC Dijana Novak predsjednica Općinskog vijeća
Anamarija Horvat Šantl

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA

OPĆINA DOMAŠINEC Dijana Novak predsjednica Općinskog vijeća

Vijećnici su na konstituirajućoj sjednici jednoglasno izabrali Dijanu Novak za predsjednicu Općinskog vijeća

Novoizabrano vijeće Općine Domašinec održalo je svoju prvu, konstituirajuću sjednicu. Vijeće ima devet članova: Emina Lacković Ferenc, Silvija Žeželj, Stjepan Vrzan, Maja Zelenić, Josip Rob, Kristijan Peras, Danijel Tomašek, Dijana Novak i Goran Koren.

Vijećnici su na prvoj sjednici jednoglasno izabrali, ovoga puta predsjednicu. Tu će funkciju obnašati Dijana Novak. Većinom glasova za potpredsjednike su izabrani Stjepan Vrzan i Danijel Tomašek. Na čelu Općine i dalje ostaje Mario Tomašek koji je iskoristio priliku i čestitao svim izabranim vijećnicima i poželio im uspješan rad u vijeću.

- Želim da budete konstruktivni i da radite na dobrobit svih mještana. Postavili smo si visoke ciljeve i trebat će puno posla i odricanja, pogotovo od slobodnog vremena. Nadam se da ćemo uspjeti odraditi većinu toga što smo si zadali, rekao je načelnik Tomašek.

Vijećnicima se obratio i Goran Koren, sada već bivši predsjednik Općinskog vijeća koji ih je upoznao s važnim općinskim dokumentima i uputio u to kako vijeće funkcionira.

- Sve odluke koje ćete donijeti, odrazit će se na svih 2100 stanovnika Domašinca. Pripremajte se odgovorno za sjednice, rekao je između ostaloga Koren.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!