Osnovan ogranak Hrasta Općine Nedelišće

Osnovan ogranak Hrasta Općine Nedelišće

U nastavku aktivnosti Hrasta za nadolazeće lokalne izbore, u četvrtak 7. ožujka osnovan je ogranak Hrasta Općine Nedelišće. Na održanom sastanku donesena je odluka o osnivanju ogranka, izabrano je njegovo vodstvo i definirane su smjernice daljnjeg djelovanja.

Za koordinatoricu ogranka izabrana je Petra Topličanec, a za zamjenicu koordinatorice Iva Novak. Glavni razlog osnivanja ogranka jest želja članova Hrasta da kroz političko djelovanje svojim znanjem i sposobnostima pridonesu dobrobiti lokalne zajednice.

Jednako tako žele pokazati da je nov pristup politici moguć gdje opće dobro može i mora biti na prvom mjestu bez ikakvih osobnih interesa. Kao garanciju kvalitetnog doprinosa životu općine ističu nove ljude u politici koji u svakodnevnom životu žive vrijednosti za koje se zalažu i koji će odgovorno, dosljedno i vjerodostojno služiti onima koji ih biraju.

Istovremeno pozivaju da im se pridruže svi oni koji žele podjednako iskreno, pošteno i bez ikakvih osobnih interesa staviti na raspolaganje svoje vrijeme, znanje i sposobnosti za opću korist i dobrobit mještana Općine Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije