Vijesti / Politika
Politika
VIDEO Zahvaljujući svojim politikama, Čakovec je grad za sve generacije
Screenshot

PROMO

VIDEO Zahvaljujući svojim politikama, Čakovec je grad za sve generacije

Uistinu, Čakovec je grad za sve generacije!

Višegodišnja ulaganja u društvenu infrastrukturu, programe, udruge i ljude, glavni međimurski grad dodatno su učvrstili na mjesto najboljeg hrvatskog grada za život, rad i podizanje obitelji. Neovisno jeste li učenik neke od naših škola, mlada osoba koja se želi zabavljati, obitelj koje je tek počela odgajati djecu, osoba koja pored poslovne karijere želi svoje slobodno vrijeme provoditi aktivno ili umirovljenik koji i dalje živi punim plućima, u Čakovcu imate na raspolaganju mnoštvo sadržaja i mogućnosti.

Stanovnici našeg grada poznati su po tome što radu sudjeluju u programima koji se organiziraju za njih. Čakovec je grad koji ima najviše udruga po broju stanovnika u zemlji, pa nije ni čudo, što je prepoznatljiv i po aktivnom sudjelovanju građana u osmišljavanju javnih sadržaja. 

Uistinu, Čakovec je grad za sve generacije!

picture
 

Za to će se zalagati kandidacijska lista broj 7 - Za stabilnu budućnost, čiji je nositelj Stjepan Kovač, a temelji se na koaliciji: 

Socijaldemokratske partije Hrvatske – SDP, Hrvatske seljačke stranke - HSS, Hrvatske stranke umirovljenika HSU, Međimurskog demokratskog saveza – MDS, Hrvatskih Laburista - Stranka Rada - Laburisti Narodna Stranka i Reformista - Reformisti.

Kandidati: 
1. Stjepan Kovač
2. Ivan Perhoč
3. Nino Vurušić
 4. Dragutin Bajsić
5. Josip Požgaj
6. Rajko Bulat
7. Andreja Marić
8. Jurica Horvat
9. Radovan Kavran
10. Miroslav Novak
11. Dejan Tomašić
12. Marta Topličanec
13. Mirjana Bistrović
14. Tihana Zak Tompoš
15. Emina Miri; Hrvatica
16. Željka Novak
17. Natalija Vikert
18. Iva Drk
19. Mario Medved

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!