Vijesti / Politika
Politika
Članovi HDZ-a Općine Nedelišće predali kandidature za nadolazeće lokalne izbore
HDZ Općine Nedelišće

SKUPILI ŠESTOTINJAK POTPISA

Članovi HDZ-a Općine Nedelišće predali kandidature za nadolazeće lokalne izbore

Članovi HDZ-a Općine Nedelišće predali su kandidature za nadolazeće lokalne izbore

Članovi HDZ-a Općine Nedelišće predali kandidature za nadolazeće lokalne izbore, a tim povodom poslali su i priopćenje.

- Kandidat HDZ-a za načelnika Općine Nedelišće Matija Žugec te kandidat za zamjenika Ivan Klekar zajedno s kandidatima na listi, jučer su predali potpise potpore Općinskom izbornom povjerenstvu u Nedelišću.

S prikupljenih 600-tinjak potpisa potpore kreće izborna utakmica u kojoj HDZ u Općini Nedelišće predstavlja najkvalitetniju listu na izborima. Zajedno sa predstavnicima svih naselja Općine Nedelišće koji ujedno dolaze sa redova poduzetnika, obrtnika, poljoprivrednika, liječnika, akademske i sportske zajednice i mladih, želimo zastupati interese mještana naše općine.

- Smatramo da je 20 godina stagnacije jedne od najvećih Općina u RH dovoljno da mještani shvate da je vrijeme za promjene. Općina Nedelišće zaslužuje više od sredine gdje se ništa ne događa i odakle se mladi iseljavaju te je vrijeme je da se Općini Nedelišće vrati gospodarski i društveni status kakvog je imala prije 20-tak godina. Zajedno sa kvalitetnim kandidatima za načelnika i zamjenika načelnika, te sa kandidatima za općinsko vijeće želimo Nedelišće učiniti gospodarskom, demografskom, prometnom i obrazovnom sredinom poželjnom za život. Imamo puno veći potencijal od grada Preloga i Murskog Središća, kojima gledamo u leđa i vrijeme je da ga iskoristimo - kazao je kandidat za načelnika Matija  Žugec.

Uz svoje najbitnije točke programa; izgradnja sjeverne obilaznice Nedelišća, izgradnja nove Osnovne škole, izgradnja novog vrtića te prenamjenu dvorane Mesap-a u poduzetnički inkubator, predstavili su i kandidate na listi za općinsko vijeće;

Ivan Klekar
Matija Žugec
Robert Grudić
Nikola Košir (nezavisni)
Silvio Letina
Vesna Novak (nezavisni)
Krešimir Logožar
Simona Srnec
Ivan Horvat
Lea Horvat (nezavisni)
Nada Žerjav
Ivana Tkalec
Tanja Štampar
Stanko Marciuš
Luka Klekar

Uz dobru želju da svi protukandidati u Općini Nedelišće ostvare što bolje rezultate, smatramo da je ipak vrijeme za promjene - kažu iz HDZ-a Općine Nedelišće.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!