KOALICIJA

LOKALNI IZBORI Most, Hrast i Hrvatski suverenisti u Međimurju zajedno izlaze na izbore

Odlučili su ujedinjenim snagama zajednički nastupiti s koalicijskom listom za županijsku skupštinu, gradsko vijeće Grada Čakovca te gradska i općinska vijeća ostalih jedinica lokalne samouprave u Međimurskoj županiji

MOST, Hrast-pokret za uspješnu Hrvatsku i Hrvatski suverenisti priopćenjem su se obratili međimurskoj javnosti o zajedničkom izlasku na lokalne izbore. Njihovo obraćanje prenosimo u nastavku.

– Povodom nadolazećih lokalnih izbora želimo izvijestiti javnost da je postignut sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Međimurskoj županiji između Mosta, Hrasta i Hrvatskih suverenista. Navedene stranke prepoznale su mnoge zajedničke elemente stranačkih programa i odlučile ujedinjenim snagama zajednički nastupiti s koalicijskom listom za županijsku skupštinu, gradsko vijeće Grada Čakovca te gradska i općinska vijeća ostalih jedinica lokalne samouprave u Međimurskoj županiji.

Sve stranke potpisnice sporazuma slažu se da Međimurje mora biti i ostati ugodno i sigurno mjesto za život svih njenih stanovnika u kojoj svaki vrijedni čovjek mora moći dostojanstveno živjeti od svojeg vlastitog rada. Zajednički se zalažu za beskompromisno istrebljenje korupcije na svim razinama društvenog i političkog života Međimurja. Njihovi vijećnici koji ostvare mandate u predstavničkim tijelima Međimurske županije i njenih gradova i općina bit će glas razbora, predlagat će i davati podršku kvalitetnim razvojnim projektima. Ujedno će biti i glasni kritičari svega onoga što opterećuje i unazađuje napredak lokalnih sredina poput korupcije, nepotizma, nestručnosti i sitnih osobnih interesa stranački podobnih pojedinaca.

S vjerom da će građani Međimurske županije prepoznati kvalitetu i potrebu zajedništva u rješavanju nemalog broja problema međimurskog čovjeka, ovim putem pozivamo sve građane da svoj glas na predstojećim izborima povjere našoj koalicijskoj listi – stoji u priopćenju koje potpisuju Gordana Vuković (Most), dr. sc. Hrvoje Šlezak (Hrvatski suverenisti) i Karlo Vuković (Hrast).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije