PREDSTAVLJENA KANDIDATURA

‘NAPRAVILI SMO ISKORAK’ Matija Posavec u bitku za Čakovec šalje dvije žene!

Župan Matija Posavec, to jest njegova nezavisna lista, u bitku za Čakovec šalje dvije žene

Pred zgradom Scheier u subotu, 17. travnja kao kandidatkinja za gradonačelnicu Čakovca predstavljena je Ljerka Cividini (HNS), ravnateljica Županijske uprave za ceste. Za njenu zamjenicu pak je predložena liječnica Marina Gradišer.

– Napravili smo inovativni iskorak. Još je Margaret Thatcher kazala da ako žena razumije kako voditi obitelj i kućanstvo, onda razumije i kako voditi državu – kazao je Posavec te riječ prepustio damama.

>> PREDSTAVLJENA KANDIDATURA Matija Posavec u bitku za Čakovec šalje dvije žene!

Ljerka Cividini kazala je kako Čakovcu treba zaokret i nova energija koju njih dvije nude.

– Sve odluke i projekte raspravljat ćemo s građanima. Želimo da se ovaj predivan grad vrati na mjesto koje zaslužuje. Mnogo je prilika dosad neiskorišteno i to ćemo promijeniti. Nije bilo snage i volje, a često ni znanja. Imamo viziju za razvoj, bolji život i standard Čakovčana. Želimo da i naša djeca ostanu živjeti u Čakovcu pa najvažnijim smatramo ulaganja u obrazovanje. Znat ćemo kako iskoristiti europska sredstva, pokrenuti gospodarske zone, a nedostaje nam i kvalitetan pomak u turizmu te suradnja sa županijskom vlašću – kazala je Ljerka Cividini.

Podršku ovoj kandidaturi Nezavisne liste Matije Posavca u ime HNS-a izrazio je predsjednik županijske organizacije Nenad Hranilović, u ime HSLS-a predsjednik županijske organizacije Josip Grivec, u ime Centra predstavnik županijske organizacije Dejan Drabić, a podržavaju je i Demokrati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije