rekonstrukcija prometnice

OPĆINA NEDELIŠĆE Potpisan ugovor od 200.000 kuna za ulicu Karlović Vinka

Osim rekonstrukcije prometnice investicijom je planirana i izgradnja pješačke staze po cijeloj ulici do najvećeg novog dječjeg igrališta u Nedelišću "Dolić"

Općina Nedelišće na natječaj Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU prijavila je projekt “Rekonstrukcija ulice Karlović Vinka u naselju Nedelišće”. Odlukom o odabiru projekata iz Programa podrške regionalnom razvoju odobrena su sredstva u visini od 200.000,00 kuna.

Danas 14.04.2021. godine u 12 sati Društvenom domu u Podturnu održano je potpisivanje i uručivanje ugovora o financiranju projekata Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije s općinama s područja Međimurske županije prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice, Programu podrške regionalnom razvoju i Programu podrške brdsko-planinskim područjima.

Ugovor o financiranju projekta REKONSTRUKCIJA ULICE KARLOVIĆ VINKA U NASELJU NEDELIŠĆE uručio je državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Velimir Žunac načelniku Darku Daniji.

Ovo je drugo sufinanciranje za istu ulicu jer je prošle godine Općina Nedelišće rekonstrukciju ulice Karlović Vinka prijavila na natječaj Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine te su joj dodijeljena sredstva u iznosu od 168.000,00 kuna.

Osim rekonstrukcije prometnice investicijom je planirana i izgradnja pješačke staze po cijeloj ulici do najvećeg novog dječjeg igrališta u Nedelišću “Dolić”. Prije same rekonstrukcije prometnice Međimurje plin d.o.o. izvodi rekonstrukciju plinske mreže, dok Međimurske vode d.o.o. vrše rekonstrukciju vodovodne mreže s kućnim priključcima te dijela kanalizacijskog konektora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije