Vijesti / Politika
Politika
NENAD PINTARIĆ Kandidat SDP-a za načelnika Pribislavca na predstojećim lokalnim izborima
SDP Međimurske županije

LOKALNI IZBORI

NENAD PINTARIĆ Kandidat SDP-a za načelnika Pribislavca na predstojećim lokalnim izborima

Nenad Pintarić SDP-ov je kandidat za načelnika općine Pribislavec. Magistar je ekonomije i mladi poduzetnik, vlasnik trgovine u Čakovcu.

Pintarić trenutno obnaša dužnost člana Predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske, predsjednika SDP-a Pribislavec kao i dužnost općinskog vijećnika.

„Protekle četiri godine bio sam član Općinskog vijeća i vidio kako stvari funkcioniraju te sam upoznat sa svime što valja i ne valja. Sve me to zapravo potaknulo na kandidaturu jer smatram da Pribislavec zaslužuje načelnika i tim koji će biti hrabar, beskompromisan, pošten i bez repova i starih dugova. Treba već jednom reći: Dosta je! Pribislavec ne smije i nije mjesto crne kronike, Pribislavec mora biti mjesto napretka, moramo se ponositi mjestom iz kojeg dolazimo. Dosta je toga da se o Pribislavcu govori samo kao problematičnom, Pribislavec mora biti mjesto uzor. Moramo početi koristiti sve naše prednosti koje imamo. Naša idealna prometna pozicija blizu autoceste i Čakovca, naša povijesna baština, naš Kaštel, naši sportašice i sportaši, naš aerodrom. Te prednosti moramo isticati, a naše probleme rješavati.“

„Moramo biti svjesni da se Općina nalazi u vrlo teškoj situaciji, na korak je do provalije. Ja želim da ne napravimo taj korak naprijed i ne upadnemo u tu provaliju već da napravimo siguran zaokret i zakoračimo novim putevima u budućnost s novim licima, hrabrim pojedincima, ljudima koji znaju što muči mještane, ali najvažnije znaju i kako to riješiti.

Moramo biti okrenuti budućnosti, ali nikako ne smijemo zaboraviti prošlost i propuste koji su učinjeni! Samo čistih računa možemo izgraditi bolju budućnost!“ istaknuo je Pintarić.

Kroz naredni period na društvenim mrežama prikazat će svoje viđenje rješenja tih problema i predstavit svoj tim s kojima namjerava dobiti povjerenje Prslavčankih i Prslavčana, da zajedno učine Pribislavec mjestom napretka.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!