PREDSTAVLJENI KANDIDATI

UOČI LOKALNIH IZBORA U centru Čakovca predstavili se HDZ-ovi kandidati

Međimurski HDZ predstavio je svoje kandidate za nadolazeće lokalne izbore

Kandidat HDZ-a za čelno mjesto Međimurske županije je Goran Gotal. Kako je najavio na predstavljanju svoje kandidature ispred spomenika Nikoli Zrinskom u Čakovcu iza njega je čitav niz uspješnih projekata koje je odradio kao djelatnik Međimurske županije.

– Iza svih odrađenih projekta su brojne aktivnosti na terenu i među ljudima. Dubinski poznajem svoje Međimurje i Međimurce i znam što je dobro i što može biti bolje. Stalno se govori da puno radimo i da smo premalo plaćeni. Sada imamo povijesnu priliku da to promijenimo. Plaće se podižu kreiranjem kvalitetnog podneblja, rekao je među ostalim Gotal. Na mjesto zamjenika župana kandidira se Nikola Hren.

– Trebamo raditi na podizanju životnog standarda poticanjem naših poljoprivrednika, gospodarstvenika, stvaranjem boljih uvjeta za naše umirovljenike, rekao je Hren. Za čelnu poziciju grada Čakovca borit će se Tomislav Marković koji, bude li izabran, najavljuje promjene.

– Nudim promjenu u načinu i rukovanju Gradom. Sada se daje prednost privatnim interesima, a grad stagnira. Svjedočimo betonizaciji, kulturnih događanja nema, a sport je na najnižim razinama, osvrnuo se Marković na sadašnje stanje. Nenad Mekovec, kandidat je za zamjenika čakovečkog gradonačelnika. Predstavljeni su i kandidati za vodeća mjesta gradova Prelog i Mursko Središće. To su dosadašnji gradonačelnici Ljubomir Kolarek i Dražen Srpak.
– Dosadašnja djela govore za sebe, siguran sam da ću dobiti i idući mandat. Želim da Mursko Središće bude grad sretnih i zadovoljnih ljudi, rekao je Srpak.

– Smatram da zaslužujemo više, rekao je Matija Žugec koji se kandidira za načelnika Općine Nedelišće. Dodao je da je njegova općina 20 godina zanemarivana.

– Nedelišće može postati lider u Međimurju, zaključio je Žugec svoje izlaganje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije