DONACIJA

VRIJEME JE DARIVANJA Donacija Caritasovom Dnevnom boravku ‘Dr. Antun Bogdan’ u Čakovcu

- Lijep je osjećaj pomoći drugima - kažu iz Savjeta za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije

U ovo predblagdansko vrijeme Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije uručio je prigodnu donaciju Caritasovom Dnevnom boravku “Dr. Antun Bogdan” u Čakovcu.

– Drago nam je što smo ih posjetili i ove godine, doduše sada u drugačijim uvjetima obzirom na epidemiju, bez puno zadržavanja i druženja sa zaposlenicima i korisnicima, kako smo imali čast i veselje prošle godine. Voditeljici Dnevnog boravka Kristini Novaković uručeni su paketi s voćem, bezalkoholnim pićima, higijenskim i kućnim potrepštinama koje smo nabavili vlastitim sredstvima, a doniranju se pridružio i predsjednik SDP-a Međimurske županije Mladen Novak koji je pribavio prijenosni pulsni oksimetar i beskontaktni termometar.

Lijep je osjećaj pomoći drugima. Pomažite i vi, ako netko ne može financijski, ima i drugih načina: nazovite prijatelja, susjeda, poznanika, toplim riječima olakšajte im ako su sami u ove (pred)blagdanske dane, otiđite u kupovinu ili ljekarnu onome koji ne može iz kuće, pomognite u kućanskim poslovima, poklonite ako imate nečeg viška, itd. 

Svim žiteljima Međimurja želimo čestit i radostan Božić, obilje zdravlja, uspjeha i sreće u novoj 2021.godini – stoji u priopćenju Savjeta za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije