DOBROVOLJNI PRILOZI

LIJEPA GESTA Mladež međimurskog HDZ-a predala donacije za potrebite

Sve prikupljene donacije mladež HDZ-a je predala Gradskom društvu Crvenog križa u Čakovcu i Caritasu, odnosno Dnevnom boravku djece 'Dr. Antun Bogdan'

– Mladež Hrvatske demokratske zajednice Međimurske županije pred tjedan dana pokrenula je prikupljanje dobrovoljnih priloga, akciju kojom su članovi stranke, ali i svi oni koji imaju dobre volje, donirali prehrambene i higijenske potrepštine za ljude koji su u potrebi. Odazvao se velik broj dobrih ljudi, koji su prepoznali važnost darivanja i pokazivanja solidarnosti u ovo predblagdansko, božićno vrijeme.

Sve prikupljene donacije Mladež je predala Gradskom društvu Crvenog križa u Čakovcu i Caritasu, odnosno Dnevnom boravku djece “Dr. Antun Bogdan” koji će ih najbolje znati raspodijeliti svojim potrebitim korisnicima.

Nekoliko potrebitih međimurskih obitelji posjetit će na sam Badnjak i darivati ih prigodnim poklon paketima.

Od srca zahvaljujemo svim članicama i članovima stranke i svima vama koji ste se uključili. Uljepšat ćemo božićne blagdane onima koji su sami, koji trebaju pomoć i koji su se našli u teškoj životnoj situaciji. Budimo radosni i ponosni što smo pomogli, zahvalni na svemu što imamo i solidarni prema svakome kome je potrebna pomoć.

Svima želimo sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu i zdraviju Novu godinu! – poručuje mladež HDZ-a Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije