Koalicija SDP-HNS-HSU-MDS-HSS predstavila kandidate za Grad Čakovec

Koalicija SDP-HNS-HSU-MDS-HSS predstavila je danas u Čakovcu kandidate za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika u Čakovcu.

Nakon što je prije dva dana sadašnji gradonačelnik Čakovca Branko Šalamon javno obznanio da nakon 12 godina na čelu Grada Čakovca odlazi u mirovinu, vrijeme je za neka nova mlađa lica.

Tako će ranije spomenuta koalicija za gradonačelnika kandidirati Stjepana Kovača (SDP), a za zamjenike Maria Medveda (SDP) i Romana Bogdana (HNS), priopćio je predsjednik Gradskog odbora SDP-a Grada Čakovca Veselin Biševac.

– 37 mi je godina i otac sam troje djece. Po struci sam informatičar i već 12 godina vodim vlastitu firmu. Hvala Branku Šalamonu što nam je stvorio jake temelje u Gradu Čakovacu – ukratko se predstavio koalicijski kandidat za Gradonačelnika Čakovca Stjepan Kovač koji je dva mandata u Gradskom vijeću Grada Čakovca te kako kaže, uvijek se vodio smjernicama – radom, poštenjem i dosljednošću.

– Želim da grad Čakovec bude još bolji i kvalitetniji – rekao je Kovač.

Prvi kandidat za zamjenika načelnika Mario Medved također ima 37 godina te već 15 godina radi u čakovečkoj TEGRA-i. Predsjednik je Vatrogasne zajednice Grada Čakovca, a obnašao je jedan mandat i funkciju gradskog vijećnika Grada Čakovca.

51-godišnji Romano Bogdan široj javnosti najpoznatiji je po aktivnostima i gotovo cjeloživotnom djelovanju u području kulture. Kazališni je redatelj i producent koji od 1998. godine radi u Centru za kulturu Čakovec kao umjetnički ravnatelj. Između ostalih brojnih aktivnosti na području kulture, osnovao je kazališnu družinu Pinklec. U ovom mandatu obnaša funkciju zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Grada Čakovca.

– Radit ćemo da djeca budu ponosna na nas. Želimo jedan lijep, urban i kulturan grad – poručio je Bogdan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije