Vijesti / Politika
Politika
ODLAZI NA NOVU DUŽNOST Sandra Herman imenovana državnom tajnicom Ministarstva turizma
NS Reformisti

OD 1. LISTOPADA

ODLAZI NA NOVU DUŽNOST Sandra Herman imenovana državnom tajnicom Ministarstva turizma

Vlada RH na zatvorenom dijelu današnje redovne sjednice imenovala je zamjenicu međimurskog župana Sandru Herman za državnu tajnicu u Ministarstvu turizma. Na novu će dužnost stupiti 1.listopada

Veliko je to priznanje za dosadašnji rad Sandre Herman koja je najveći dio svog radnog vijeka posvetila obrazovanju i turizmu, a preko 30 godina angažirana je i u kulturnom amaterizmu našeg kraja. Punih 15 godina provela je u međimurskom odgojno-obrazovnom sustavu koji je napustila s mjesta ravnateljice OŠ Pribislavec. Jednako tako, uz župana Posavca, posljednjih je godina bila i jedan od najvećih ambasadora međimurskog turizma. Njezino imenovanje odraz je odličnih rezultata koje međimurski turizam postiže u protekla dva mandata aktualnog županijskog vodstva i pokazatelj uvažavanja sve većeg značaja kontinentalnog turizma. Odlazak Sandre Herman u Ministarstvo turizma biti će prilika da se i u tom segmentu, od iznimnog značaja za ukupni gospodarski razvoj naše zemlje, jače nametne međimurska radna etika i filozofija, ali i da se smjer turističkih investicija u znatno većoj mjeri okrene i prema našoj sredini te drugim kontinentalnim destinacijama.

Sandra Herman bila je dugogodišnja članica Hrvatske narodne stranke, ali po odlasku Radimira Čačića iz redova narodnjaka pridružila mu se u Narodnoj stranci – Reformisti. Upravo iz te kvote i odlazi na novi posao. S obzirom da je na dužnost zamjenice župana, sada u drugom mandatu, neposredno izabrana, ali i uzevši u obzir da nas od lokalnih izbora dijeli samo nekoliko mjeseci, odlazak Sandre Herman neće izazvati veće promjene u djelovanju županijske izvršne vlasti, niti dovesti do nekih novih kadrovskih rješenja.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!