Šenkovec: HNS i HSU zajedno na lokalne izbore

Kao potvrda iznimno dobre i kvalitetne suradnje u posljednje 4 godine čelništva HNS-a Šenkovec s predsjednikom podružnice Vladimirom Novakom i HSU-a Šenkovec s predsjednikom Antunom Jurasom, potpisan je koalicijski sporazum s ciljem zajedničkog nastupa na predstojećim lokalnim izborima.

Antun Juras tom je prilikom istaknuo: “Kada imate tako kvalitetnu suradnju ispunjenu iznimnim povjerenjem, a niste u formalnoj, potpisanoj koaliciji, onda vam ne preostaje ništa drugo doli koaliciju i potpisati. Iznimno puno toga je napravljeno u posljednje 4 godine, općina se posložila, napredak je vidljiv na svakom koraku.

A i HSU je bio sastavni dio i podrška svim tim projektima. Mladost koja vodi općinu je svima pokazala da je dano im povjerenje na prošlim izborima bilo u svim segmentima opravdano. Mi kao umirovljenici ćemo sada i formalno dati sadašnjem, a vjerujem i budućem vodstvu dozu životne mudrosti.

Koalicija koja je potpisana je pokazatelj kvalitetnog posla koji je obavljen u Šenkovcu. HSU je od samoga početka bio otvoren i konstruktivan, a sada je ovaj potpis samo točka na i jednom procesu, te okretanje nove stranice u međusobnim odnosima. HSU Šenkovca podržava u potpunosti i kandidate HNS-a za izvršnu vlast, načelnika i zamjenika načelnika, jer su svjesni kvalitete ljudi koji nose šenkovski HNS.”

– Iza sviju nas danas stoje konkretni rezultati, vidljivi i evidentni. U 4 godine smo pokazali korektnost, poštivanje svih bez obzira na stranačke boje, a općinu smo vodili u interesu svih mještana. Rezultat je i pozitivno poslovanje općine te prijenos 1,7 milijuna kuna u 2013. godinu, a s odrađenih gotovo 7 milijuna kuna investicija u 2012. godini. Za usporedbu u izbornoj 2009. nas je dočekalo 2,2 milijuna kuna minusa.

Zato nam je posebno drago da smo na ovaj način od onih koji su prošli puno toga u životu dobili priznanje i poziv za zajedničkim nastupom na predstojećim izborima. Ono što ćemo sigurno obećati je još više rada, još više projekata te osiguravanje svim mještanima ugodniji život u Općini Šenkovec. – napomenuo je načelnik Općine Šenkovec i predsjednik HNS-a Šenkovec Vladimir Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije