Vijesti / Politika
Politika
FOTO Reformisti obišli Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda u Ludbregu
Narodna stranka - Reformisti

REFORMISTI U LUDBREGU

FOTO Reformisti obišli Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda u Ludbregu

Radimir Čačić i Natalija Martinčević obišli su izlagače na ludbreškoj tržnici, a dio posjeta bio je namijenjen unutarstranačkoj koordinaciji ususret nadolazećim parlamentarnim izborima...

Predsjednik Narodne stranke – Reformisti Radimir Čačić i predsjednica Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević posjetili su danas, 16. svibnja, Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda u Ludbregu.

Tom prilikom obišli su izlagače te razgovarali s njima o trenutnoj situaciji na tržištu, kao i poteškoćama s kojima se susreću zbog situacije u Hrvatskoj.

Također, ovo je bila i prilika za podsjetiti poljoprivrednike kako se sve do 30. studenog ove godine mogu javiti na Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Varaždinske županije, za što je u županijskom proračunu osigurano 4.2 milijuna kuna.

Provodit će se i mjera 'Proljetna sjetva' u sklopu koje će Županija i ove godine putem Garancijske agencije Varaždinske županije izdavati jamstva OPG-ovima u svrhu financiranja proljetne sjetve ili sadnje.

Uz obilazak Tržnice, vodstvo Reformista ovaj posjet Ludbregu iskoristilo je za susret i kratko druženje s GO Reformista Ludbreg na čelu s predsjednikom Krešimirom Horvatom i potpredsjednicom Nikolinom Magić Lilek, GO Reformista Sveti Đurđ na čelu s predsjednicom Nadicom Crnković i OO Reformista Martijanec, na čelu s predsjednikom Brankom Kežmanom te općinskim vijećnikom Reformista, Branimirom Nađom. Ovom prilikom Reformisti su razgovarali o pripremama za predstojeće izbore.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!