T. Recek, M. Mikulan i Ž. Žerjav kandidati za načelnike

Trenutno Laburisti imaju šest kandidata za župane i njihove zamjenike, zatim sedamnaest kandidata za gradonačelnike i njihove zamjenike te dvanaest kandidata za načelnike općina i njihove zamjenike što znači da je ukupno osamdeset i devet članica i članova Laburista spremno preuzeti odgovornost za upravljanje lokalnom zajednicom kao izvršna vlast.

Hrvatski laburisti – Stranka rada ima ogranke u 126 gradova i općina i još 15 ogranaka u Gradu Zagrebu, dakle ukupno 141 ogranak. Županijskih organizacija ima 19 s više od 7.500 članova. Prvi u Međimurju objavili su imena kandidata za općinske načelnike. U Općini Dekanovec kandidat za načelnika je Željko Žerjav, dok je njegova zamjenica Monika Tomašek.

Kandidatkinja laburista za načelnicu u Općini Donji Kraljevec je Tamara Recek, a njezina je zamjenica Milica Runjak. Laburisti će kandidata za načelnika imati i u Donjoj Dubravi. To će biti Mario Mikulan, a njegova zamjenica je Elizabeta Horvat.

Prije smo već pisali da je za župana Međimurske županije njihov kandidat Marijan Belčić, dok su za zamjenike predloženi Petra Kovačić, mag.iur. i Mladen Babić, dipl.geo. Denis Šarić kandidat je za gradonačelnika Grada Čakovca, a njegovi zamjenici su Krunoslav Bedi, prof. i Rajko Bulat.

U tijeku je još proces sastavljanja lista za predstavnička tijela i uvjereni su da će na liste ući oni koji zaslužuju povjerenje građana i svih članova stranke. Očekuju da će svi njihovi ogranci kandidirati s listama za izbor općinskih i gradskih vijeća kao svih 19 županijskih podružnica za županijske skupštine a to pak znači da će se na listama naći više od 2.500 članova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije