SVETI MARTIN NA MURI

PODNIO OSTAVKU Krunoslav Colar više nije zamjenik predsjednice Općinskog vijeća

Damir Srša, vijećnik iz redova HDZ-a, novi je zamjenik, dok je Nikola Perčić iz Žabnika novi vijećnik

Srša na mjesto dopredsjednika vijeća dolazi umjesto svog stranačkog kolege Krunoslava Colara (na slici s predsjednicom prof. Petrom Novinščak) koji je podnio ostavku na mjesto zamjenika načelnice i mjesto općinskog vijećnika.

Novi HDZ-ov vijećnik u Općinskom vijeću Sveti Matin na Muri je Nikola Perčić iz Žabnika. Colarovu ostavku te imenovanja i zamjene prihvatilo je svetomartinsko Općinsko vijeće na svojoj 23. sjednici.

U obrazloženju svoje ostavke Krunoslav Colar je rekao kako odlazi zbog zauzetosti poslovima u svojoj tvrtki. No iz krugova bliskim HDZ-u doznajemo kako Colar odlazi jer je nezadovoljan radom općinske izvršne vlasti i stanjem u općini te kako nema motiva raditi u takvim okolnostima. 

Isto tako doznajemo kako svetomartinski HDZ na idućim lokalnim izborima kani osvojiti više maandata (sada ima dva) i oformiti vlast u općini. Da se radi o ozbiljnim promišljanjima i pripremama govori i podatak kako su nedavno Colarovi gosti u Svetom Martinu na Muri bili ministri Darko Horvat i Tomo Medved, što bi trebalo biti jamstvo potpore u novom iskoraku HDZ-a Općine Sveti Martin na Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije