Vijesti / Politika
Politika
PODNIO OSTAVKU Krunoslav Colar više nije zamjenik predsjednice Općinskog vijeća
S.M.

SVETI MARTIN NA MURI

PODNIO OSTAVKU Krunoslav Colar više nije zamjenik predsjednice Općinskog vijeća

Damir Srša, vijećnik iz redova HDZ-a, novi je zamjenik, dok je Nikola Perčić iz Žabnika novi vijećnik

Srša na mjesto dopredsjednika vijeća dolazi umjesto svog stranačkog kolege Krunoslava Colara (na slici s predsjednicom prof. Petrom Novinščak) koji je podnio ostavku na mjesto zamjenika načelnice i mjesto općinskog vijećnika.

Novi HDZ-ov vijećnik u Općinskom vijeću Sveti Matin na Muri je Nikola Perčić iz Žabnika. Colarovu ostavku te imenovanja i zamjene prihvatilo je svetomartinsko Općinsko vijeće na svojoj 23. sjednici.U obrazloženju svoje ostavke Krunoslav Colar je rekao kako odlazi zbog zauzetosti poslovima u svojoj tvrtki. No iz krugova bliskim HDZ-u doznajemo kako Colar odlazi jer je nezadovoljan radom općinske izvršne vlasti i stanjem u općini te kako nema motiva raditi u takvim okolnostima. 

Isto tako doznajemo kako svetomartinski HDZ na idućim lokalnim izborima kani osvojiti više maandata (sada ima dva) i oformiti vlast u općini. Da se radi o ozbiljnim promišljanjima i pripremama govori i podatak kako su nedavno Colarovi gosti u Svetom Martinu na Muri bili ministri Darko Horvat i Tomo Medved, što bi trebalo biti jamstvo potpore u novom iskoraku HDZ-a Općine Sveti Martin na Muri.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!