21. SJEDNICA

OPĆINSKO VIJEĆE SVETI MARTIN NA MURI Proračun bogatiji za skoro pola milijuna kuna

Svetomartinski vijećnici do kraja godine imati će još jednu sjednicu na kojoj će nazdraviti uspjesima u ovog godini i nadama u svojem radu u narednoj godini

Pod predsjednajem svoje predsjednice Petre Novinščak, Općinsko vijeće Sveti Martin na Muri održalo je 21. sjednicu na kojoj je najprije saslušan zajednički komunalni redar Dragutin Belše koji se očitovao o zahtjevima vijećnika, ponajprije Mladena Dobranića.

Uslijedio je Aktualni sat na kojem je općinski načelnik Dražen Crnčec iznio novosti nastale od posljenje sjednice, te najavio nova događanja. Potom su donesene Odluke o izmjenama i dopunama Prostornog plana Općine Sveti Martin na Muri i Urbanističkog plana uređenja Toplica Sveti Martin, kao i Odluka o načinu prikupljanja komunalnog otpada i biorazgradivog otpada na području svetomartinske općine. Vijeće je donijelo Proračun općine za 2020. godinu i projekcije proračuna za 2021. i 2022. godinu.

Isto tako vijeće je izglasovalo i izmjene i dopune ovogodišnjeg općinskog proračuna, koji je utvrđen na 8.554.650 kuna i u odnosu na izvorni plan povećan je za 446.440 kuna.

Zatim su u paketu izglasovane sve odluke navezane na proračune za 2019. i 2020. godinu. Sjednica je završena donošenjem odluka vezane uz poslove i obveze Civilne zaštite te prihvaćanjem Izvješća o stanju sigurnoti u općini koju je dostavila PP Mursko Središće. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije