ZA PREDSJEDNIKA RH

REFORMISTI Predali više od 7.500 potpisa potpore kandidaturi Zorana Milanovića

Predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI Radimir Čačić i potpredsjednica Stranke Natalija Martinčević, predali su danas u prostorijama Glavnog odbora SDP-a više od 7.500 potpisa potpore kandidaturi Zorana Milanovića za predsjednika Republike Hrvatske

Predstavnike Reformista u sjedištu SDP-a primio je Orsat Miljenić, voditelj kampanje Zorana Milanovića.

“Nakon objave kandidature Zorana Milanovića za predsjednika RH, Središnji odbor Narodne stranke – Reformisti jednoglasno je podržao njegovu kandidaturu te smo istaknuli kako ćemo u roku predviđenom za prikupljanje potpisa prikupiti 20.000 potpisa potpore. Budući da je Zoran Milanović u subotu rekao kako će potpise prikupljati samo još dva dana, veliko nam je zadovoljstvo da smo u tom kratkom roku uspjeli prikupiti više od 7.500 potpisa potpore koje smo danas i predali”, – istaknuo je Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI.

U prikupljanju potpisa proteklog vikenda sudjelovali su i međimurski REFORMISTI predvođeni predsjednicom Središnjeg odbora stranke Sandrom Herman i predsjednikom županijske organizacije Ivicom Baksom. I u našem kraju članovi stranke su, na štandovima u Čakovcu, Prelogu i Nedelišću, prikupili veliki broj potpisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije