Vijesti / Politika
Politika
OGLASIO SE JOSIP GRIVEC HSLS će i nadalje podržavati Matiju Posavca jer idemo u pravom smjeru'
Arhiva/eMedjimurje,hr

nakon izlaska posavca iz hns-a

OGLASIO SE JOSIP GRIVEC HSLS će i nadalje podržavati Matiju Posavca jer idemo u pravom smjeru'

- Uvjereni smo da je i ostalim strankama interes Međimurja i normalno funkcioniranje te realizacija brojnih projekata ispred svega - poručuju iz HSLS-a

Na temelju upita vezano uz izlazak Matije Posavca, župana Međimurske županije iz HNS i kako će se to reflektirati na odnose u koaliciji na izvršnoj te predstavničkoj razini, priopćenjem se oglasio predsjednik međimurskog HSLS-a i zamjenik župana Josip Grivec.  

- Međimurska županija pod vodstvom župana Matije Posavca napreduje u pravom smjeru te će se tako i nastaviti. Poštujući izbor i biranje političkog puta svakoga, pa tako i našeg župana Matije Posavca, HSLS će ga i nadalje podržavati kao i do sada, a uvjereni smo da je i ostalim strankama interes Međimurja i normalno funkcioniranje te realizacija brojnih projekata ispred svega.

Građani Međimurja su se prilikom lokalnih izbora 2017. jasno izjasnili koga podržavaju i kome daju povjerenje za vođenje županije te izravno odabrali za župana gospodina Matiju Posavca. Držimo da političke stranke trebaju uvažavati i poštivati tako izraženu volju velike većine građana Međimurja - stoji u priopćenju.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!