Vijesti / Politika
Politika
NAPUSTIO REFORMISTE Ervin Vičević: 'Nezavisan sam. Ako se predomislim, Reformistima ću vratiti mandat'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

NAČELNIK OPĆINE SELNICA

NAPUSTIO REFORMISTE Ervin Vičević: 'Nezavisan sam. Ako se predomislim, Reformistima ću vratiti mandat'

- Promijenim li sadašnju odluku i odlučim se za drugu opciju, svoj ću mandat vratiti Reformistima - jasan je Ervin Vičević

Načelnik Općine Selnica Ervin Vičević na svojem je Facebook profilu objavio kako više nije član Narodne stranke - Reformisti te kako zahvaljuje prvim ljudima stranke Radimiru Čačiću i Sandri Herman na svemu što učinili za njega i dobrobit Općine Selnica.

Napuštanje stranke najuspješnijeg selničkog općinskog načelnika poznavateljima događanja koja ga prate nisu novost, jer mnogo je toga pretrpio za 'boljitak drugih', no svjestan je kako je i to dio posla kojim se bavi.

- Ostajem nezavisni načelnik Općine Selnica i nezavisni vijećnik u Skupštini Međimurske županije, a klub Reformista i dalje ostaje uz mene ili sa mnom u svim opcijama mene kao nezavisnog obnašatelja sadašnjih dužnosti. Promijenim li sadašnju odluku i odlučim se za drugu opciju, svoj ću mandat vratiti Reformistima - jasan je Ervin Vičević i dodaje kako će svoje poslove i dalje obavljati savjesno i za dobro svih žitelja Općine Selnica, Međimurske županije i Republike Hrvatske. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!