Vijesti / Politika
Politika
UZ MURU U ŽABNIKU Poslovni prostor Centra za posjetitelje dobila ARKA
S.M.

OPĆINSKO VIJEĆE SVETI MARTIN NA MURI

UZ MURU U ŽABNIKU Poslovni prostor Centra za posjetitelje dobila ARKA

Ugovor o zakupu Poslovnog prostora Centra za posjetitelje Sveti Martin na Muri u Žabniku, potpisat će se s UO Kvana i catering ARKA u mjesečnom iznosu zakupnine od 3.000 kuna

Pod predsjedanjem svoje predsjednice profesorice Petre Novinščak, Općinsko vijeće Općine Sveti Martin na Muri, održalo je svoju 19. sjednicu, koja je započela Aktualnim satom, na kojemu je općinski načelnik prof. Dražen Crnčec, vijećnike upoznao s događanjima nakon 18. sjednice vijeća.

Vijeće je prihvatilo ovogodišnje ili Polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna, na stranici prihoda u iznosu od 3.407.824 kune ili sa 44.18 posto u odnosu na izvorni plan, te na rashovnoj strani u iznosu od 2.195.263 kune ili s 27.07 posto u odnosu na izvorni plan od 8.108.210 kuna, ukupno.

Vijeće je suglasno da se Ugovor o zakupu poslovnog prostora Centra za posjetitelje Sveti Matin na Muri, potpiše Kavanom i cateringom ARKA s mjesečnom zakupninom od 3.000 kuna. ARKA se jedina javila na raspisani natječaj, a i do sada je bila zakupnik prostora u Žabniku. Donijeta je i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu, a navezano na zakonske izmjene.

Prihvaćena je i ponuda tvrtke Milena-gradnja za kupnju pomoćne zgrade u Poljskoj ulici u Svetom Martinu na Muri, te Izvješća o stanju sigurnosti na području općine, dostavljeno od načelnika Policiske postaje Mursko Središće mr.sc. Miljenka Vrbanca. Vijećnici su na kraju sjednice postavili nekoliko pitanja općinskom načelniku te prokomentirali aktualnosti na području svoje općine.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!