Vijesti / Politika
Politika
POTICAJI DO 30 TISUĆA KUNA Pogodnosti za one koji žele graditi stambene objekte u Štrigovi
Lea Perhoč

DA MLADI OSTANU

POTICAJI DO 30 TISUĆA KUNA Pogodnosti za one koji žele graditi stambene objekte u Štrigovi

- Sve je ovo usmjereno k zajedničkom cilju, a to je ostanak, poglavito mladih na području naše općine, te poticaj svima iz drugih sredina, da u Štrigovi 'saviju obiteljsko gnijezdo' - kaže načelnik Stanislav Rebernik

Općina Štrigova raspisala je Natječaj za dodjelu poticaja za uređenje nekretnina na području općine u 2019. godini.

Općina Štrigova će osobama ili obiteljima koji su tijekom ove godine kupili ili nasljedili nekretninu na području štrigovske u 1/1 dijelu čestice na kojem je izgrađeni stambeni objekt kojeg namjeravaju urediti za stanovanje ili se objekt nalazi u ruševnom stanju namjeravaju izgraditi stambeni objekt, dodijeliti poticaj od 30.000 kuna.

Isto tako općina će korisnicima poticaja koji su tijekom ove kalendarske godine kupili ili naslijedili nekretninu u 1/1 čestici na kojoj nikada nije bio izgrađen stambeni objekt, a na njemu kane izgraditi novi stambeni objekt dodijeliti poticaj od 20.000 kuna.

Općina će tijekom ove kalendarke godine korisnicima koji su kupili ili će sada kupiti stan na području štrigovske općine u 1/1 dijelu čestice dodijeliti poticaj od 15.000 kuna. Ako vam je sve ovo izgleda malo nejasno pozovite broj Općine Štrigova ili otiđite do njih i shvatit će te koliko pogodnosti možete konzumirat.

No sve ovo trebate učiniti što prije možete. Inače, natječaj je otvoren do 31. studenog ove godine. Općinski načelnik Stanislav Rebernik, kaže kako je sve ovo usmjereno prema cilju, kako bi obitelji, a poglavito mladi ostali živjeti u najljepšem kutku naše drage nam domovine Hrvatske, li i kako bi ljude iz drugih krajeva privukli a ovdje 'saviju svoje gnijezdo' i tako postanu dionici nastajanja naraštaja koji jamči opstanka ljudi u štrigovskoj općini i župi.   

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!