Vijesti / Politika
Politika
OPĆINA SELNICA Trafostanica i autobusna postaja konačno na općinskom zemljištu
RTL/S.M.

kupljene građevinske čestice

OPĆINA SELNICA Trafostanica i autobusna postaja konačno na općinskom zemljištu

Općini i općinskom načelniku Ervinu Vičeviću se ne sviđa što je nakon jenogodišnje sezone natjecanja radom prestao NK Zebanec, no raduje što će lijepo uređeno igralište kao i klupske prostorije koristiti Škola nogometa

Općina Selnica će u naselju Merhatovec prionuti izgradnji ugibališta i autobusne postaje za potrebe prijevoza školske djece. Na istoj parceli, koja je sada u općinskom vlasništvu, iduće godine bit će sagrađena tarfostanica koja će biti izmještena sa privatne parcele.

Naime, četrdesetak godina tafostanica, bolje rečeno transformator se nalazi na privatnoj obiteljskoj parceli, koja za to nije dobivala nikakvu novčanu naknadu. Sada, zahvaljujući načelniku Ervinu Vičeviću kupljene su građevinske čestice i za trafostanicu i za autobusnu postaju, što ima više značajnu povoljnost za sve korisnike i žitelje Merhatovca.

Radovi na izmještenju i ponovnom postavljanju obavit će se prema planu izvođenja radova čakovečke Elektre. Općini i općinskom načelniku Ervinu Vičeviću se ne sviđa što je nakon jenogodišnje sezone natjecanja radom prestao NK Zebanec, no raduje što će lijepo uređeno igralište kao i klupske prostorije korstiti Škola nogometa.

Djeca, odnosno mladi nogometaši svoje znanje bruse u idealnim uvjetima. Isto tako uz nogometno, uređeno je dječje igralište sa mnogim igralima za svu djecu. Jako dobro napreduju radovi na izgradnji kapelice na čast Svetom Florijanu i na slavu Bogu i radost svih žitelja. Isto tako uređen je pil (križno drevo) Lipica izmeđi Zebanca i Selnice koje je stradalo 'u sklopu' prometne nesreće, a uređeno je zahvaljujući Miljenku Vrančiću i grupi ljudi.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!