Vijesti / Politika
Politika
OBJAVLJENA IMOVINSKA KARTICA Snježana Sabolek prijavila imovinu vrijednu milijun kuna
Patrik Macek/PIXSELL

ZASTUPNICA IZ MEĐIMURJA

OBJAVLJENA IMOVINSKA KARTICA Snježana Sabolek prijavila imovinu vrijednu milijun kuna

Zastupnica Živog zida iz Dekanovca će u Saboru primati neto plaću od 15.081,71 kuna

Protekla su dva mjeseca otkako je Snježana Sabolek iz Dekanovca predstavljena kao nova saborska zastupnica Živog zida. Podsjetimo, nakon unutarstranačkog sukoba oko mandata u Europskom parlamentu i izlaska Ivana Pernara i Branimira Bunjca iz stranke, potpredsjednica Živog zida Vladimira Palfi podnijela je ostavku na zastupničku dužnost koju je 28. lipnja počela obnašati njezina zamjenica Snježana Sabolek.

Prilikom predstavljanja Sabolek, koja je i vijećnica u Županijskoj skupštini te predsjednica Općinske organizacije Živog zida u Dekanovcu gdje je i vijećnica u Općinskom vijeću, nije bila osobito rječita, pa prve istupe u Saboru očekujemo najesen.

U međuvremenu je objavljena njezina imovinska kartica iz koje proizlazi da će u Saboru primati neto plaću od 15.081,71 kuna. Dosada je bila zaposlena kao kuharica i spremačica u OŠ Domašinec, dok je suprug zaposlenik OPG-a i vlasnik kuće s okućnicom te gospodarskog objekta ukupne vrijednosti 800.000 kuna.

Suprug je i vlasnik 11 oranica ukupne vrijednosti stotinjak tisuća kuna. Snježana Sabolek vlasnica je osobnog automobila Toyota RAV4 2001. godište vrijednog 25.000 kuna, dok suprug vozi Volvo s40 2007. godište čija je procijenjena vrijednost 56.000 kuna.

Novopečena saborska zastupnica u kartici je navela da ne raspolaže kunskom ili deviznom štednjom, kao ni poslovnim udjelima, dionicama i vrijednosnim papirima u poslovnim subjektima. Imovinsku karticu možete pogledati klikom ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5937

Reci što misliš!