Vijesti / Politika
Politika
HNS-OVCI U DONJOJ DUBRAVI Marijane, čestitke za napravljeno!
Mladen Grubić

DANI OPĆINE

HNS-OVCI U DONJOJ DUBRAVI Marijane, čestitke za napravljeno!

Saborska zastupnica HNS Bernarda Topolko i Ljerka Cividini, ravnateljica ŽUC-a Čakovec, su došle na svečanu sjednicu OV Donja Dubrava kako bi čestitale načelniku i stranačkom kolegici Marijanu Vargi za sve što je u minuloj godini zajedno sa suradnicima napravio za Općinu.

U petak, 13. srpnja su saborska zastupnica HNS-a Bernarda Topolko i ugledna članica iste stranke Ljerka Cividini, ravnateljica ŽUC-a Čakovec, došle u Donju Dubravu na svečanu sjednicu Općinskog vijeća Donje Dubrave.

Došle su kako bi se uvjerile o jednogodišnja postignuća Općine te čule planove za donjodubravsko sutra. Isto tako, kako su uglas rekle, došle smo za to osobno čestitati uglednom kolegi i načelniku ovdašnje Općine Marijanu Vargi, a  kojeg izuzetno cijene i poštuju.

A on nije mogao kriti ponos i oduševljenje što su se svečanom skupu njegove lokalne zajednice odazvali uglednici stranke. Osim ovih dama, s kojima nam je s ponosom pozirao, ovdje su bili potpredsjednik Vlade RH i njen ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar i  te međimurski župan Matija Posavec.

Bili su tu i uglednici iz ostalih stranačkih opcija, odnosno Grada Preloga okolnih međimurskih općina i prekodravskog Legrada.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!