Vijesti / Politika
Politika
HORVAT O ŠKORI Dobili bismo šumu iz koje drveće na kraju ne bismo vidjeli
Matija Habljak/Miranda Cikotic/PIXSELL

'NE GLEDAMO NA NJEGA KAO TERET'

HORVAT O ŠKORI Dobili bismo šumu iz koje drveće na kraju ne bismo vidjeli

Kazao je kako stranka i on žele da se za predsjednicu ponovno kandidira Kolinda Grabar – Kitarović

Uoči najave sjednice Vlade u Međimurskoj županiji 18. srpnja, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat komentirao je kandidaturu Miroslava Škore za predsjednika. Kazao je kako stranka i on žele da se za predsjednicu ponovno kandidira Kolinda Grabar – Kitarović.

Vezana vijest

Međimurska županija, Vlada VLADA 18. SRPNJA ZASJEDA U MEĐIMURJU SJEDNICA U ČAKOVCU Iz međimurskih općina i gradova prema Vladi RH poslano 119 projekata

– Kada bismo hrvatsko zakonodavstvo mijenjali željom i namjerom svakog tko se uključi u bilo kakav izborni proces, dobili bismo jednu šumu iz koje drveće na kraju ne bismo vidjeli – rekao je Horvat upitan za komentar Škorina stava da predsjedniku države treba povećati ovlasti.

– Pozdravio ili ne pozdravio njegovu kandidaturu, ja mu želim puno sreće. Svaki građanin koji se smatra za to sposoban, pa i kolega Škoro, na to ima pravo – dodao je ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Župan Matija Posavec izrazio je zadovoljstvo što će se sjednica Vlade konačno odviti u Čakovcu.

– Svaki župan treba surađivati sa svakom Vladom i jedan teret političke stranke ne smije dominirati nad suradnjom bilo koje županije i vlade. Ovo nije prva sjednica Vlade u Čakovcu, Vlada se seli po cijeloj Hrvatskoj i doista je bio red da dođe u Čakovec. Bilo bi bolje da je došla i ranije, ali nema razloga da se 18. srpnja ne prihvate naše zahtjevi – kazao je međimurski župan.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!