Vijesti / Politika
Politika
HNS podnosi kaznenu prijavu protiv međimurskog zastupnika Živog zida Branimira Bunjca
Davorin Visnjic/PIXSELL

KAZNENA PRIJAVA

HNS podnosi kaznenu prijavu protiv međimurskog zastupnika Živog zida Branimira Bunjca

U HNS-u vjeruju da će zastupniku Živog zida biti skinut saborski imunitet, da će biti propisno sankcioniran te da se ovakvi događaji više nikad neće ponoviti

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati podnijet će kaznenu prijavu protiv zastupnika Živog zida Branimira Bunjca, jer je tijekom sjednice Hrvatskog sabora fizički nasrnuo na zaposlenika saborske straže te mu prijetio smrću.

Vezana vijest

sabor RUŽNE SCENE U SABORU VIDEO Incident u saboru: Pernara iznosila straža, Bunjac prijetio: Nećeš živ izaći odavde

- U ovom trenutku pravna služba priprema dokumentaciju te će DORH-u podnijeti prijavu u najkraćem mogućem roku. Živi zid ponovno je dokazao da su njihovi zastupnici ništa više od populista opasnih namjera, koji su ovakvim prijetnjama još jednom pokazali svoje pravo lice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U HNS-u kao liberalnoj stranci protivimo se bilo kojem obliku represije, ali nećemo tolerirati nasilje i prijetnje te ćemo zastupniku opasnih namjera odgovoriti njegovim alatom – kaznenom prijavom, vjerujući da će zastupniku Živog zida biti skinut saborski imunitet, da će biti propisno sankcioniran te da se ovakvi događaji više nikad neće ponoviti - poručuju iz HNS-a.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5937

Vezani članci

Reci što misliš!