Vijesti / Politika
Politika
Ervin Vičević: 'Gdje su županijski vijećnici, načelnici, ravnatelji škola, direktori javnih poduzeća?
Facebook/E.M.

STATUS NA FEJSU

Ervin Vičević: 'Gdje su županijski vijećnici, načelnici, ravnatelji škola, direktori javnih poduzeća?

'Kad su branitelji kretali u rat, prekidale su se ljubavi, prekidale su se želje, prekidali su se snovi... A mnogi su dali za Hrvatsku svoj život ono najvrjednije što čovjek može dati. Mi im vraćamo sa "zahvalnosti" tako da nitko ne dođe'

Načelnik Općine Selnica i županijski vijećnik Ervin Vičević (Reformisti) na svom je Facebook profilu objavio status koji prenosimo u cijelosti:

'Krenuo sam jutros na misno slavlje u Čakovec povodom najvećeg hrvatskog praznika Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Kako para uši ovo domovinske zahvalnosti. Kad tamo crkva skoro pa prazna. I pitam se gdje su županijski vijećnici, načelnici ili zamjenici, ravnatelji škola, direktori javnih poduzeća, svi oni koji bi trebali biti primjer u svojim sredinama jer su tu gdje jesu zahvaljujući politici i državi koja je stvorena na krvi i žrtvi onih kojima bi mi danas trebali odati domovinsku zahvalnost. U crkvi sam bio jedini županijski vijećnik, a kod Zida boli pridružio se još jedan i drago mi je isto iz Općine Selnica.

Kad su branitelji kretali u rat, prekidale su se ljubavi, prekidale su se želje, prekidali su se snovi... A mnogi su dali za Hrvatsku svoj život ono najvrjednije što čovjek može dati. Mi im vraćamo sa "zahvalnosti" tako da nitko ne dođe. Gledam ja danas u Zid boli, gledaju oni mene i sram me je. Sram me je u ime svih onih koji nisu došli, a trebali su. Ne moramo se više pitati zašto nam je tako kako je. Dao se danas primjer svima kako što brže sve zaboraviti, kako čim više podcijeniti žrtvu branitelja, kako čim više podcijeniti vlastitu domovinu. 

Nije bilo ni previše branitelja. Barem vi, poštovani branitelji, iskažite mudrost i bez obzira na međusobne razmirice dođite, ne zbog onih koji vas predstavljaju, već zbog onih koji nas gledaju sa Zida i pitaju nas : "Gdje ste narode, jeste li nas zaboravili?
HVALA ŽUPNOM VIKARU JOSIPU ŽUPANU NA HRABROM GOVORU, HVALA ONIMA KOJI SU BILI PRISUTNI. Pozivam sve danas u 18 sati neka dođu Selnicu i polože svijeću kod Spomenika svim hrvatskim braniteljima! Branitelji, neka vam je laka hrvatska gruda i bez obzira na sve - nije bilo uzalud! SVIM BRANITELJIMA , CIJELOM HRVATSKOM NARODU -SRETAN VAM DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI!!'

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!