Vijesti / Politika
Politika
Ovršni ustanak Međimurje, Azil Prijatelji i Predrag Kočila organiziraju prosvjed protiv dolaska cirkusa u Čakovec
Ivica Galovic/Pixsell (ilustracija)

OTVORENO PISMO

Ovršni ustanak Međimurje, Azil Prijatelji i Predrag Kočila organiziraju prosvjed protiv dolaska cirkusa u Čakovec

- Grad Čakovec - grad prijatelj djece neka bude i grad prijatelj životinja - poručuju

Ovršni ustanak Međimurje, Azil Prijatelji Čakovec i nezavisni vijećnik grada Čakovca Predrag Kočila poslali su otvoreno pismo gradonačelniku Čakovcu Stjepanu Kovaču vezano uz dolazak cirkusa sa životinjama u Čakovec. Njihovo pismo prenosimo u cijelosti.

'Građani Čakovca, Ovršni ustanak Međimurje, Azil Prijatelji Čakovec i nezavisni gradski vijećnik grada Čakovca Kočila Predrag, protive se dolasku stranog cirkusa sa životinjama u grad Čakovec. Budući da je prije 13 godina izglasan Zakon o zaštiti životinja Vi već druge godine zaredom nam dovodite isti cirkus u grad sa jadnim izmučenim životinjama.

Iako grad sufinancira naš Azil Prijatelji Čakovec Vi radite kontraproduktivno s jedne strane spašavate životinje a s druge potičete zabavu sa izmučenim životinjama. Ovim putem želimo da otkažete gostovanje cirkusa u našem gradu Čakovcu. U ponedjeljak je na MUP Čakovec prijavljen prosvjed za četvrtak 12. srpnja 2018. u 12.00 sati pred Gradskim poglavarstvom a naše zahtjeve će iznijeti na Vijeću grada Čakovca nezavisni vijećnik Kočila Predrag. Grad Čakovec - grad prijatelj djece neka bude i grad prijatelj životinja.'

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!