DOZNAJEMO Novak, Ban Vlahek i Pavlic kandidati za Županiju?

Zahuktava se predizborna kampanja. Mnoge stranke u tajnosti još uvijek drže svoje kandidate. Među njima je i SDP koji će očito na izbore na županijskoj razini ići s MDS-om.

Špekulacije se iz dana u dan mijenjaju, no iz izvora bliskog SDP-u prvi neslužbeno doznajemo da su najizgledniji zamjenici za župana Boška Ban Vlahek (SDP), aktualna voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Čakovec i prvi čovjek MDS-a Željko Pavlic. Dakako, Mladen Novak (SDP) bit će kandidat za župana.

U ponedjeljak bi kandidate trebala potvrditi stranačka tijela, a samo predstavljanje je najavljeno za iduću srijedu. Na naš upit, ni Mladen Novak, ni Boška Ban Vlahek ni Željko Pavlic nisu željeli potvrditi niti demantirati ovakvu vijest. Kažu da se čeka odluka stranačkih tijela.

Svakako najveće pozitivno iznenađenje ove strukture je Boška Ban Vlahek, dosad politički ne aktivna osoba. Mnogi je poznaju kao osobu koja je Čakovec pretvorila u poželjnu turističku destinaciju. Njezine organizacijske sposobnosti su neupitne čemu u prilog idu i brojne pohvale koje stižu sa svih strana.

Politički rad Mladena Novaka i Željka Pavlica većini građana Međimurja je otprije poznat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije