ŽUPAN MATIJA POSAVEC apsolutna podrška mladima HNS-a Goričan u drugom krugu

Jučer je, 1. lipnja 2017. centar Goričana vrvio od raznoraznih aktivnosti. Mladi HNS-a za svoje su mještane na ‘Gorčenskom sejmu’ pripremili štand s domaćim kolačima i finom kapljicom, te u suradnji sa Crvenim križom organizirali za sve mještane mjerenje krvnog tlaka i glukoze u krvi.

Gost sajma bio je župan Međimurske županije Matija Posavec, koji nije bio u službenom posjetu općini Goričan kako se to pokušava prikazati, već je došao pružiti svojem kandidatu Emanuelu Varošancu i njegovoj zamjenici Marti Markač bezrezervnu podršku.

Župan Posavec iznimno je ponosan na mladu ekipu koja je na izbore izašla prvi put i postigla nezapamćene rezultate te apsolutno iza svojih kandidata stoji, i prije i nakon izbora.

U planu je puno projekata koji će ti mladi ljudi vođeni županom Matijom realizirati, jedan po jedan. Glavni im je projekt sportska dvorana u Goričanu, za koju si Mario Moharić, protukandidat u drugom krugu, pokušava pripisati sve zasluge, a činjenica je da ne može i neće zatvoriti financijsku konstrukciju, jer veliki dio, točnije 60% financirala je sama Međimurska županija.

Župan će, sa svojim kandidatom Emanuelom učiniti sve da se dvorana završi već ove godine, na veselje svih mještana, pogotovo onih najmlađih.

Župan Posavec siguran je da podržava pravu ekipu i da će se njegov trud i trud kompletne ekipe HNS-a iz Goričana u nedjelju, u drugom krugu, itekako prepoznati i isplatiti!

Izađite na izbore, dajte svoj glas srčanim, mladim, neiskvarenim osobama, osobama koje se ne boje zasukati rukave i uhvatiti se u koštac sa svim zadatcima koji će se pred njih staviti.

Podržite u nedjelju kandidata za načelnika Emanuela Varošanca i njegovu zamjenicu Martu Markač, zaokružite broj 2 i budite i Vi dio promjena!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije