Vijećnici Kotoribe kritični prema Danima šibe i ribe

Vijećnici Kotoribe kritični prema Danima šibe i ribe

Općinski načelnik Ljubomir Grgec (SDP) vijećnike je upoznao s troškovima održavanja ovogodišnje manifestacije “Dani šibe i ribe” koji su iznosili 18.661.75 kuna. Sama manifestacija izazvala je raspravu između vijećnika.

Predsjednik OV-a Željko Šebeštjan (HSS) smatra kako ovogodišnja manifestacija nije bila loša, ali je vidljivo da se bilježi stagnacija, pa je nužno poduzeti neke korake. Istog mišljenja je bio i vijećnik Damir Sučić (HSLS) koji je predložio da se ona spoji s Danima Kotoribe i da tada obje manifestacije traju i tjedan dana.

Nezavisni vijećnik Vinko Horvat smatra da nakon pet godina njegovih ukazivanja na propuste ona gubi smisao. Organizaciji treba pristupiti kvalitetnije i odgovornije te da se s organizacijom treba krenuti znatno ranije, izrekao je Horvat.


Ivan Kos
(HDZ) je napomenuo kako se koncept Dana šibe i ribe unatrag tri godine nije mijenjao, a u pitanju je najveća kotoripska manifestacija. Predložio je da se manifestacija proširi suradnjom s drugim lokalnim sredinama, odnosno udrugama iz drugih mjesta. Stjepan Jarni (HSU) je rekao kako na vijećnicima ostaje obveza animiranja učesnika manifestacije i traži da se za nju izdvoji više novaca.

Načelnik Grgec smatra da su svi prema tom događaju kritični i samokritični, a da se nitko ne pita koliko je truda uloženo za njen uspjeh. Iduća godina je jubilarna i s pripremama moramo početi odmah, završio je Grgec. Stanko Vugrinčić (HSS) drži da za organizacijski dio treba uključiti što veći broj ljudi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije