PROMJENE U HNS-U Matija Posavec opet uz Ivana Vrdoljaka

U Zagrebu je danas održana 1. Konstituirajuća sjednica Središnjeg odbora HNS-a. Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak izvijestio je javnost da je član predsjedništva HNS-a TomislavStojak novi Predsjednik Središnjeg odbora HNS-a.

– Danas smo odabrali predsjednika Središnjeg odbora HNS-a, dvije potpredsjednice, glasnogovornika, glavnog tajnika i voditelja Političke akademije kao jednog unikatnog političkog proizvoda u Hrvatskoj. Već i sama točka dnevnog reda Aktualna politička situacija, pokazala je da je velika odgovornost HNS-a direktan i bolji život građana Hrvatske”, rekao je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Tomislav Stojak, novoizabrani Predsjednik Središnjeg odbora HNS-a naglasio je da su glavni fokus HNS-a rezultat, snaga argumenta, suradnja i pristojnost u politici.

Za glasnogovornika je odabran Maro Alavanja, Boris Blažeković bit će voditelj Političke akademije, glavni tajnik HNS-a bit će Srećko Ferenčak, a Mirna Krajina Andričević i Ruža Kovačević Bilić izabrane su za potpredsjednice Središnjeg odbora HNS-a.

Članovi Središnjeg odbora HNS-a na prijedlog predsjednika Ivana Vrdoljaka uključili su tri nova člana u Predsjedništvo HNS-a. To su međimurski župan Matija Posavec, Dragan Kovačević, šef budućeg Odbora za gospodarstvo i poreznu politiku i Božo Novoselac, načelnik Općine Sračinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije