Vijesti / Politika
Politika
KOLEGIJ MURSKOG SREDIŠĆA Za obnovu crkve u Hlapičini 40 tisuća kuna

KOLEGIJ MURSKOG SREDIŠĆA Za obnovu crkve u Hlapičini 40 tisuća kuna

Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće na svojoj 25. sjednici donio je Odluku o novčanoj pomoći Župi Sveti Martin na Muri, u pripremi obilježavanja 25. obljetnice filijalne crkve Svete Ane u Hlapičini.

Grad će za sanaciju krovišta, fasadu, krovište i razglas dati 40.000 kuna. Sa 2.000 kuna grad će pomoći organizaciju 5. međunarodne konferencije inovacija, tehnologije, edukacije i menadžmenta u organizaciji Međimurskog veleučilišta Čakovec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za izradu Programa raspolaganja državnim zemljištem Grada Mursko Središće, grad će platiti 37.500 kuna. Obilježavanje 50. obljetnice Hrvatske udruge medicinskih sestara grad će podržati sa samo 1.000 kuna.

Kolegij je prihvatio Provedbeni plan provedbe preventivne i obvezatne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije za područje grada u 2018. godini.

Udruzi Međimurski potrošač grad odobrava korištenje dvorane za sastanke kod TIC-a svaki utorak od 17 do 19 sati te svakog četvrtka od 09 do 11 sati.

Kolegij je podijelio nekoliko zaduženja svom Odjelu za gospodarstvo i komunalne djelatnosti, a navezano na dječji vrtić i pristupe invalidima pješačkim stazama.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!