AKTUALNO

HRVATSKI SABOR Boška Ban predala 27 amandmana vrijednih 34,2 milijuna eura za ravnomjeran razvoj Međimurja

Saborska zastupnica SDP-a Boška Ban ponovno je potvrdila svoju predanost razvoju Međimurja, podnoseći danas u Hrvatskom saboru 27 amandmana na Prijedlog Izmjena i dopuna Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2024. godinu i projekcija za 2025. i 2026. godinu

Ukupna vrijednost ovih amandmana iznosi 34.220.000 eura, a cilj im je osigurati ravnomjernu raspodjelu sredstava kako bi se potaknuo uravnotežen razvoj svih dijelova Međimurske županije.

Svi predloženi amandmani u potpunosti su usmjereni na stvarne potrebe Međimurja i prilagođeni projektima koji će unaprijediti kvalitetu života u županiji. Boška Ban se zalaže za ravnomjeran razvoj i pravednu raspodjelu sredstava, omogućujući svakom dijelu županije jednake prilike za napredak.

Iako je članica oporbe, Boška Ban već je uspjela osigurati značajna sredstva za projekte u Međimurju. Jedan od ključnih primjera su amandmani kojima je omogućena izgradnja nove zgrade Centra za odgoj i obrazovanje u Čakovcu, što je podržala i Vlada Republike Hrvatske. Dovršetak izgradnje ovog važnog projekta planiran je za proljeće 2025. godine.

Novi amandmani predstavljaju važan iskorak prema pravednijem i prosperitetnijem Međimurju – županiji koja će ravnomjerno dobivati sredstva potrebna za daljnji razvoj. Boška Ban čvrsto vjeruje da zajedničkim naporima možemo osigurati uspješnu budućnost za sve građane te da svaki kutak Međimurja zaslužuje jednaku pažnju i ulaganje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije