OPĆINA VRATIŠINEC

NOVA PROČELNICA Zašto je otišla bivša pročelnica, Jagoda Domjanić Jambrošić na probi?

Na Aktualnom satu nedavne sjednice Općinskog vijeća Vratišinca vijećnica Biserka Tarandek načelnika je pitala zbog čega je otišla bivša pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Erna Treska Sorić, koja je dala izvanredni otkaz

Načelnik Mihael Grbavec odgovorio je da ne bi ulazio u detalje, ali da je nakon jednog od redovnih sastanaka zaposlenika Općine tadašnjoj pročelnici ukazano na nepravilnosti u radu. Grbavec je dodao da se početničke greške mogu očekivati na novome radnom mjestu te da su joj htjeli pružiti priliku da ih ispravi, no da je pročelnica odlučila otići.

Od početka rujna pročelnica je mještanka općine Jagoda Domjanić Jambrošić s kojom je suradnja, istaknuo je, krenula u pozitivnom smjeru.

Napomenimo da je list Međimurje još prije osam godina pisao o situaciji s prodajom zemljišta, čiji su vlasnici bili roditelji aktualne pročelnice, Općini Vratišinec. Vijećnica Biserka Tarandek te je 2016. godine tražila izuzeće vijećnice Štefanije Jambrošić, koja je danas u OV-u vijećnica Nezavisne platforme sjever, od glasovanja za prijedlog odluke o kupovini zemljišta.

Štefanija Jambrošić, naime, tada predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Gornji Kraljevec, svekrva je aktualne pročelnice. Jambrošić tada nije izuzeta od glasovanja, a njezin je glas prevagnuo u odluci.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3623

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije