AKTUALNI SAT

OPĆINSKO VJEĆE MALE SUBOTICE Kako stati na kraj objesnim vozačima?

Nije prvi put da su stanje prometnica i ponašanje pojedinaca u prometu na području općine bile središnje teme aktualnog sata posljednje sjednice Općinskog vijeća Male Subotice

Vijećnik Dejan Horvat ukazao je na manjkavosti na cesti koja prolazi kroz Držimurec-Strelec u kojem mještani, usto, često svjedoče obijesnoj vožnji. Potom je još nekoliko vijećnika progovorilo i o kritičnim prometnim točkama na području općine.

Načelnik Valentino Škvorc odgovorio je da je u stalnom kontaktu s vodstvom Županijske uprave za ceste. Kad je riječ o Držimurcu-Strelcu, uslijed proteklih obilnih oborina, između dvije uzdignute plohe (ležećih policajaca) stvorila se tampon zona pa je voda ostajala na cesti.

– I taj i drugi problemi će se u suradnji sa ŽUC-om nastojati riješiti. Prve dobre vijesti su već stigle. Općina je dobila suglasnost za postavljanje kamera za mjerenje brzine u Ulici braće Radića u Maloj Subotici i u Ulici Augusta Šenoe u Svetom Križu. – Slijedi završetak elaborata i postavljanje kamera na ravnim dionicama gdje imamo velikih problema s prevelikim brzinama, odnosno nemarnim vozačima, najavio je Škvorc.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3622

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije